Home » » Bobodoran Sunda - Judul Film Barat Versi Bahasa Sunda

Bobodoran Sunda - Judul Film Barat Versi Bahasa Sunda

Ditulis ku: Kustian | Tuesday, January 26, 2016

Bagikeun Ka :


Bobodoran sunda loba kacida, nah salah sahijina ieu yeuh, bisa oge tina ngaran-ngaran judul film barat..! Nah, kumaha nya jadina, mun ngaran judul-judul film barat eta teh di jieun versi bahasa sunda na?

Nah, pasti lucu sigana mah! Hayu atuh, dari pada panasaran langsung wae yuk urang tinggali kos kumaha sih eta bobodoran nana..?!

Bobodoran - Judul Film Barat Versi Sunda


Bobodoran sunda - Judul Film Versi Sunda

01. Rain Man - Lalaki Cicing di Bogor

02. Titanic - Tileleup

03. Die Hard - Teu Paeh-Paeh

04. Die Hard II - Can Paeh Keneh Wae

05. Die Hard III With A Vengeance - Nya'an Euy Hese Pisan Di Paehna na

06. Bad Boys - Bader na teu katulungan

07. Rocky - Osok Neunggeulan Batur

08. Saving Private Ryan - Nulungan si Rian

09. Mission Impossible - Moal pernah Bisa

10. Here's Something About Marry - Ari Ceu Meri Teh Kunaon?

11. Enemy At The Gate - Musuh anu Ngajedog wae di Pager

12. Pay check - Nganjuk Heula ah

13. Original Sin - Tara Ka Mesjid

14. Casablanca - Mengkol Ti Jalan Sudirman

15. Reign of Fire - Beubeuleuman

16. Home Alone - Ngajedog sorangan di imah

17. Ghost - Dedemit!

18. The Italian Job - Pagawean na urang italy

19. Are We There Yet? - Lila Teuing Nepina Euy?

20. Gone In Sixty Seconds - Indit Siah Kaditu!

21. The Awakening - Hudang Sare

22. After The Sunset - Tereh Maghrib

23. The adventure of tintin - Petualangan si atin

24. Spiderman - Lalaki bisa jadi lancah


Thanks___
source: google.com

Nah, kumaha lucu henteu? Nah mungkin sakitu wae ayena mah, engke urang tambahan dei judul film-film nu lain na dei, anu box office lah pokonamah. Hahaaa!! Tong poho baca oge bobodoran sunda laina nya.

Share:

Facebook Google+ Twitter
Hatur nuhun parantos nyempetkeun waktos kanggo maos Bobodoran sunda tina judul Bobodoran Sunda - Judul Film Barat Versi Bahasa Sunda Hatur Nuhun..

Mangga pasihan koméntar, kritik, sareng saran kanggo artikelna (koméntar panginten badé ditingali heula, sateuacan di tampilkeun).