Kumpulan Berbagai Contoh Seputar Bahasa Sunda

Kata Mutiara Bahasa Sunda Lucu Bikin Ngakak!

by Kustian , at September 18, 2016 , have 0 komentar

Basasunda.com - Pada kesempatan kali ini kembali saya akan berbagi kumpulan kata-kata basa sunda lucu yang bisa bikin kamu ketawa ngakak. Hmm.. Mudah-mudahan saja dapat menghibur kamu-kamu semua dimanapun berada yah?!

Kumpulan kata-kata mutiara bahasa sunda lucu dan gokil

Oh ya, pada artikel sebelumnya juga pernah saya bagikan loh.. tentang beberapa kumpulan kata cinta bahasa sunda lucu dan gokil, silahkan dibaca juga jika belum. Oke, langsung saja disimak kata kata mutiara bahasa sunda lucu dan gokil dibawah ini.

Kata Mutiara Basa Sunda Lucu Dan Gokil


Jaman ayeuna mah, ulah percaya teuing ka poto profile di dunya maya. Inget! Anu jujur mah ngan saukur poto KTP.
Anu jomblo ulah kantos rumaos isin. Jomblo sanes hartina teu laku, nanging mungkin weh emang teu aya anu hoyongeun meren.
Babaturan anu sae nyaeta duit, sabab lamun aya duit mah, babaturan oge pasti dararatang.
Sadaya jalmi hoyong asup ka surga. Nanging, seueur jalmi oge anu henteu hoyong maot.
Kadang urang milih jeung nurutkeun nu ceuk urang sae, nanging hasilna jore. Kitu oge sabalikna, milih anu kosna jore tapi hasilna sae.
Artos heunte tiasa meser kabagjaan. Nanging, ngabogaan artos lewih hade daripada henteu gaduh sama sakali.
Lamun Pangeran teu acan ngajawab doa urang, sing sabar. Sarta inget, sabab lain urang urang hungkul anu ngadoa teh.
Masalah tiasa midamel urang barobah jadi dewasa. Ku kitu, urang kedah sering-sering moga masalah dina hirup lur.
Anjeun moal tiasa ngabohongan ka hate anjeun sorangan, nanging anjeun tangtos tiasa ngabohong kabogoh anjeun sorangan.
Lamun neangan jodo, mulai ti ayena geura eren milarian sosok jalmi anu sampurna. Cekap pilari weh jalmi anu gaduh artos, mobil, sawah, imah intinamah jelema benghar.
Beuki diajar, beuki seueur anu ku urang terang. Beuki seueur anu ku urang terang, mangka beuki seueur oge anu ku urang poho. Nah, beuki seueur anu ku urang poho, mangka beuki saetik anu ku urang terang.
Latihan midamel urang jadi sampurna. Nanging, di dunya ieu teu aya jalmi anu sampurna, jadi kanggo naon urang teh kudu sesah-sesah latihan?
Berakit-rakit kita kehulu, berenang-renang kita ke tepian. Bersakit-sakit dahulu, MURIANG kita kemudian.
Hidup anu teu saimbang teh, nyaeta hirup anu pinuh ku rasa galau.
Kagagalan nyaeta kesuksesan anu katunda. Kabohongan nyaeta kejujuran anu katunda oge.
Cara paling gampang kanggo ngawujudkeun impian urang sadaya nyaeta, kedah: "Hudang tina sare."
Dina bujur anu damang, aya hitut anu kuat. 
Seberat naon oge pagaweana, lamun henteu dipigawean ku urang, mangka karasa hampang.


Nah, untuk sementara mungkin hanya itu saja, mengenai kumpulan kata mutiara sunda lucu dan gokilnya, lain kali akan disambung lagi. Semoga terhibur, dan jangan lupa ingat kata mutiara sunda dibawah ini ya? Hehehee..

Baca juga:
• Kata Mutiara Untuk Sahabat Terbaik Bahasa Sunda
• Kata Mutiara Tentang Kehidupan Bahasa Sunda 

"Dina hirup, lobakeun mikir sarta zikir, supados hirup urang tenang sarta tentram. Wilujeng barangdaang wae sadaya, ulah hilap dibayar nyah?!"




basasunda.com
Kata Mutiara Bahasa Sunda Lucu Bikin Ngakak!
Kata Mutiara Bahasa Sunda Lucu Bikin Ngakak! - Written by Kustian , Published at September 18, 2016, Categorized as Kata mutiara sunda

No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2018 Basasunda.com
Daftar isi | About | Contact | Privacy | Powered by Blogger