Kumpulan Berbagai Contoh Seputar Bahasa Sunda

Kumpulan KATA CINTA Sunda Lucu, Gokil, Dan Bikin Ngakak!

by Kustian , at September 18, 2016 , have 2 komentar

Basasunda.com - Langsung saja, berikut ini merupakan ungkapan kata kata perasaan cinta yang lucu dan gokil. Karena kata cinta juga tidak harus selamanya harus romantis. Benar tidak?! Hahaaa..

Kata Cinta Sunda Lucu Dan Gokil


Kumpulan kata cinta sunda lucu dan gokil, bikin ngakak!

Nah untuk itu, dibawah ini kembali saya tuliskan kumpulan update dari kata cinta sunda lucu dan gokil tersebut, yang mudah-mudahan bisa bikin kamu ketawa dan juga terhibur.

Kata Cinta Sunda Lucu


Cinta kuring ka anjeun sapertos sumber daya alam, bakalan terus aya sarta terus diperbaharui.
Rasa cinta anjeun jiga kolek cau, euy! Kahijina weh amis, lila-lila mah jadi kesed.
Basa abdi keur solat, abdi kaingetan diri anjeun anu deudeuh. Rasana, hate ieu hoyong pisan nyolatan anjeun. Ahihihii!
Kusabab hubungan urang tos lami, abdi gaduh rencana | rencana pernikahannya kang? | sanes neng, nanging rencana megatkeun eneng! |
Motor butuh bensin, kembang butuh cai, lamun akang butuh naon hayo neng?? | pasti butuh eneng nya kang?! | yee, orang akang butuh artos neng. |
Nyai teh pecinta binatang lain? Atos teurang manehna buaya, masih keneh ku nyai pertahankeun. 
Lamun bobogohan eta kedah sepertos palajaran kimia. Sanes teori hungkul, nanging kudu aya praktekna oge.

Kata Cinta Sunda Gokil


Diteangan!!! Lem anu tiasa menyambungkeun rasa cinta anu PATURANCENG, sarta ngarapetkeun deui hate anu PARAROTONG.
Aya beja mah, lamun jalmi teh teu tiasa hirup lamun teu aya cinta. Padahalmah pan urang teh, teu tiasa hirup lamun teu aya oksigen, enya kan?
Lulus UN tingkat SMP!!! Saurang jomblo nekat ngarayakeun kalulusan-na pikeun nyurat-nyoret beungeutna sorangan. 
Hukuman gantung wae tos digantian ku hukuman tembak. Naha akang nga-gantung keneh eneng? Tembak atuh wa!
Saprak ninggali anjeun, kuring teh jadi hese mopohokeun nana. Kusabab onggal wengi anjeun gentayangan dina impen-impen kuring, sarta midamel kuring jadi gundah. Akhirna kuring sadar, yen anjeun teh.. SETAN.. Dasar setan.. Setan..!
Hape ayeuna mah cararanggih euy! Tiasa teurang lokasi posisi mantan kabogoh dimana. Nanging, deudeuh teu tiasa ngahapus kenangan ti mantan. (Aih, Sedap!)
Lamun aya jalmi anu nyebutkeun maneh jore, mangka ulah putus pangharepan. Margi teu acan tangtu, jalmi etateh nyarios bohong.
Gara-gara caina leutik, ruksak niat ngusep ditelaga. Gara gara si eneng nu cantik, abdi hilap teu make calana.
Eta mantan apa harta karun? Naha kenangan timanehna masih aya keneh. Ka kubur dihate anu paling jero." (Aih, sedap)
Akang jeung eneng, sapertos sendal jepit. Sapasang, tapi teu pernah mapah sajajar, pasti lalawanan arah bae.
Bobogohan siga tukang parkir. Henteu salamina kedah nyarios: "Terus... Terus...! " Tangtos oge, aya wancina nyarios: "Yah, stop!" 
Maneh moal bisa ngabohongan hate maneh sorangan. Nanging, maneh pasti bisa ngabohongan hate kabogoh maneh sorangan.


Nah, demikianlah artikel mengenai Kumpulan KATA CINTA Sunda Lucu Dan Gokil Dan Bikin Ngakak. Mudah-mudahan dapat menghibur dimanapun kalian berada. Enjoy it!

Baca:
• Kumpulan Kata-Kata Romantis Bahasa Sunda Untuk Pacar!
• Diet Berlebihan Salah Satu Penyebab Kulit Keriput Di Usia Muda! 




basasunda.com
Kumpulan KATA CINTA Sunda Lucu, Gokil, Dan Bikin Ngakak!
Kumpulan KATA CINTA Sunda Lucu, Gokil, Dan Bikin Ngakak! - Written by Kustian , Published at September 18, 2016, Categorized as Kata cinta sunda

2 komentar Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2018 Basasunda.com
Daftar isi | About | Contact | Privacy | Powered by Blogger