Home » » Cerita Pangalaman Karangan Liburan Sakola Ka Puncak Bogor!

Cerita Pangalaman Karangan Liburan Sakola Ka Puncak Bogor!

Ditulis ku: Kustian | Thursday, January 5, 2017

Bagikeun Ka :


Cerita Pangalaman Karangan Liburan Sakola Ka Puncak Bogor


Cerita Pangalaman Karangan Liburan Sakola Ka Puncak Bogor!

Cerita karangan pengalaman pribadi artinya, isinya tentang ungkapan pemikiran serta perasaan dari si pengarang kepada suatu pengalamannya dari kesatuan tema yang dipilih, misalnya Contoh cerita karangan pengalaman pribadi bahasa sunda tentang liburan sekolah dibawah ini.

Dalam contoh cerita karangan pengalaman tentang liburan sekolah kali ini, kita akan menuliskan sebuah karangan pengalaman pribadi dengan menggunakan bahasa sunda. Nah, berikut contoh cerita karangan pengalaman pribadinya, langsung saja silahkan disimak.

" LIBURAN KA PUNCAK BOGOR"


Dina wanci peré sakola panjang dina taun kamari anu pas pisan sareng taun baru 2018, abdi sareng kaluargi angkat liburan sakola ka daerah puncak nuaya di bogor, jawa barat.

Puncak bogor mangrupakeun salah sahiji tempat lokasi wisata anu hadé ceuk abdi. Dimana didinya suasanana téh mani tiis pisan, jabi loba tatangkalan, sarta kebon-kebon téh.

Teu heran seueur ogé jalmi-jalmi anu nganjang nu ngahaja ameng kadinya, komo deui lamun pas peré sakola atawa tanggal bereum mah, sapertos dinten sabtu saréng minggu pasti rame didinya.

Abdi sareng kaluargi ngendong di puncak bogor salami dua dinten, abdi ameng ka sababaraha lokasi anu éndah nu aya didinya, teu hilap ogé abdi nyempatkeun kanggo foto-foto keur update status di pesbuk, salajengna abdi ameng ka kebon téh sareng seueur deui anu sanesna.

Dina wengina pas pisan arék taun baru 2018, abdi sareng sadérék kaluargi ngabeleum jagong, hayam heula didinya, katingali didinya ogé seueur jalmi-jalmi nu lian anu keur bebeleman bari cenah ngadagoan taun baru 2018.

Seueur pisan pangingetan sarta pangalaman anu éndah abdi salami aya di daerah puncak bogor salami dua dinten éta téh. Pokona saprak kadinya, leungit sadaya hawa ka capé, stres, sarta pamikiran anu sanesna.

Teu hilap sateuacan abdi uwih ka bumi, abdi meser heula oleh-oleh sapertos tales, buah, sareng kaemaman liana pikeun engkina dipasihkeun ka réréncangan, dulur, sadérék tatanggi di bumi engkina.

Nah, sakitu waé mung carita pondok pangalaman pribadi ti simabdi basa keur peré sakola panjang keur kamari. Hatur nuhun ka sadayana.

Share:

Facebook Google+ Twitter
Hatur nuhun parantos nyempetkeun waktos kanggo maos Carita Pangalaman tina judul Cerita Pangalaman Karangan Liburan Sakola Ka Puncak Bogor! Hatur Nuhun..

Mangga pasihan koméntar, kritik, sareng saran kanggo artikelna (koméntar panginten badé ditingali heula, sateuacan di tampilkeun).