Wilujeng Sumping di Basasunda.com^_~

Aksi Parampokan Di Kantor Jasa Tiket Pasawat

Sebuah pelajaran bahasa sunda, tentang membuat suatu artikel yang bertajuk warta atau berita. Dibawah ini merupakan contoh artikel tentang berita bahasa sunda atau bisa disebut juga dengan warta bahasa sunda.

Aksi Parampokan Di Kantor Jasa Tiket Pasawat




Aksi parampokan di Kantor jasa Pangayaan Tiket Pasawat di Jl. Buah Batu no 24 eta nembe di uninga ku salah sahiji pagawe kantor, kira-kira tabuh 7 leuwih 45 menit.

Dina waktos eta, panto kantor teh parantos dina kaayaan kabuka sareng gembokna anu geus diruksak. 3 komputer anu eusina teh data-data nu meser tiket sareng panerbangan pasawat tos leungit.

Akibat ti kajadian, eta tim panyidik TKP ti POLRESTA Bandung Tengah langsung ka tempat kajadian. Diperkirakeun aksi eta teh dilakukeun dinten wengi ku cara ngaruksak beusi sareng gembok.

Palaku oge sateuacanna ngaruksak internet di luar kantor sangkan leuwih gampang ngalakukeun eta kajahatan. Nepi ka ayeuna, patugas teu acan uninga kanamotif sareng tujuan parampokan eta, lantaran keur disalidik ku POLRESTA Bandung Tengah.


Thanks__
sumber referensi: google.com
Baca juga artikel tentang warta/berita laina :


No comment Add a comment

😱 Mangga pasihan koméntarna nu aya patalina sareng artikel nu di bahas, sabab kacida bungahna mun abdi kenging eupan pangrojong ti sadaya. Hatur nuhun!

Cancel Reply
GetID
Copyright © 2019 Basa Sunda - Facebook Page
Crafted with by Kustian Blogger